Please wait..
Busy loader

Gymnastikdräkt

Ny säsong, Ny logotyp!

Tema Turn har fått en ny logotyp inför starten av 15:e året på webbutiken. Nya logotypen betonar vår internationella tillväxt av vår varumärke.

Nytt den här säsongen är ett brett utbud av dräkter i wetlook lycra. Många av dräkterna har strass glitterstenar. Som vanlig är de lätt att beställa till låga priser. Priser från 410 SEK!

Denna säsong finns det ännu fler möjligheter för föreningar att beställa dräkter i unika färgkombinationer och medlemmar kan beställa föreningsdräkt själv via vår hemsida.

Vår samarbete med IWA, Pastorelli en My-Beads blev ännu bättre. Nu är det mycket enklare att kombinera din beställning med alla tillbehör.
Kolla på www.tt-gymnastics.se för att se alla gymnastikkläder, tights, gymnastikskor, smycken, voltigekläder och RG tillbehör.

Vanliga frågor

  • Leveranstid ?
    Vi beställar från ateljén i Holland på torsdagar. Vi beställar från ateljén i Holland på torsdagar kl 12:00, så lägger du din beställning närmast denna tidpunkt kan du få hem din beställning redan veckan efter om dräkten finns på lager.
  • Hur väljer jag rätt storlek ? 
    Kolla måttabellen vid din favorita gymnastikdräkt
  • Hur betalar jag för beställningen ?
    Det finns 1 betalningssätt. Du kan betala i förskott på vår bankkonto.

Fler Vanliga frågor

0 / kr 0,00